Väntan

Just nu är det bara en enda lång väntan... BIM är 1 oktober, alltså en vecka bort imorgon. Det är så svårt att veta vad av det jag känner nu som jag alltid känner!? Jag har känt vissa saker sen i torsdags, alltså 12 dagar innan nästa (förhoppningsvis inte) mens och fyra dagar efter ÄL. Det känns som att det är lite tidigt både för graviditetssymtom och PMS. Nåt av det är det iaf och det visar sig ju vilket av det det är...

Försök 5 gjort

Femte försöket är precis gjort. Håll tummarna för mig nu!: )

Förhoppningsvis ett försök!

Min donator har ju fått lite tillgänglighetsproblem den här gången. Det verkar dock som att vi kommer att kunna göra ett försök imorgon kväll. Min LH-stegring bör komma på måndag. I senaste cykeln kom den nån gång mellan sent på kvällen på dag 11 och tidigt på morgonen på dag 12. På måndag är det dag 12. Så det kan funka.

Om det blir fler försök efter detta femte försök kommer det i fortsättningen att bli lite omständligare. Donatorns liv har ändrat sig lite och jag tror inte att han kommer att kunna vara riktigt så flexibel som han varit hittills. Men jag hoppas att det inte behövs fler försök efter det femte. Femte gången gillt??: )

Reserv eller inte?

Nu har jag träffat paret där mannen ev. skulle kunna bli min s.k. reservare. Han var väldigt trevlig och det kändes på flera sätt bra. Men det verkar som att det ändå ska kunna gå att "få ihop det" med min ordinarie donator. Med lite tur så kommer jag att få LH-stegring när han är tillgänglig. Jag vill verkligen inte hoppa över en månad, men det känns som att jag vill försöka med honom igen. Han har gjort det här länge och har lyckats flera gånger. Reservaren har inte lika mycket "historik". Det är kanske fel val, men man ska gå på magkänslan och den här gången säger den att det blir den ordinarie donatorn. Så i dagarna är det dags igen. Försök nr 5. Hoppas att det inte blir fler än så.

Hjälpsamma medmänniskor

Det verkar som att jag kan ha hittat en "reservare".: ) Jag la upp en annons på en sida där man kan få kontakt med donatorer och fick flera svar efter bara en liten stund. Hälften föll bort på en gång. Inte för att de verkade oseriösa eller så, men de kändes inte rätt. Jag fick inte nån bra känsla av deras meddelanden. Ett par andra kändes bra men de bor långt bort och jag vill naturligtvis försöka lösa det här så smidigt som möjligt. Återstod gjorde då ett par (alltså ett par som lever ihop) som inte bor så långt från mig. De verkar vara härliga människor som gör en fin sak för andra. Just nu försöker vi se om vi kan träffas och prata innan det är försöksdags. Jag hoppas att det känns lika bra när jag träffar dem.
 
Det slår mig ibland att det är allt en märklig sak jag sysslar med... Lägger upp en annons och efterlyser reservdonator... Weird. Men hur märkligt det än känns ibland så får det stå åt sidan för målet med allt det här: ett barn. Jag är glad för att jag har förstående och stöttande (ni vet vilka ni är: tack!) människor runt mig. Jag är också glad för att ha hittat andra tjejer på ett forum som går igenom samma sak. Vi har samma funderingar, gör samma resa, oroar oss för samma saker och vill samma sak: ha barn. Om ni läser detta så vet ni också vilka ni är: tack!
 
: )

Reservdonator

Jag måste tydligen leta reservdonator och jag måste hitta en på drygt en vecka! Hur ska det gå till? Hinna träffas, det ska kännas rätt, han ska ha aktuella hälsointyg, han ska bo i närheten osv, osv...
 
När jag meddelade min donator det negativa beskedet idag och att min nästa stegring bör bli runt den 17:e skrev han att han kanske inte är tillgänglig då. & detta får jag veta när jag redan är nere plus har mens och är jättekänslig. Min underbara syster C har försökt peppa mig (tack!), men det känns inte bra alls att jag förmodligen missar en månad. Jag vill inte missa mer tid. Det här är jättesvårt att förstå om man inte är inne i den här svängen. Jag förstod verkligen INTE detta förut, men nu är varje misslyckad/missad månad en evighet och man (jag) vill verkligen inte missa ett tillfälle till insemination.
 
Nä, slut med bloggandet för idag och dags att ge sig ut på nätet och försöka en reservdonator. Wish me luck. Känner ni nån lämplig så hojta.:S
 
P.S. Det låter kanske märkligt att med en reservdonator, men det är vanligt i den här "världen". Min donator har föreslagit mig att ha det och jag har (dumt nog) inte tagit tag i det förut för jag har inte tyckt att det har behövts.

Bekräftat

Jahopp, så kom mensen förut i alla fall. Inte roligt alls. Men det som ändå kändes bra var att den kom idag så att jag slapp vänta ännu några dagar. Men det är lite märkligt att den kom åtminstone en dag sent, jag tror verkligen att det aldrig har hänt förut. Men kroppen är ju inte helt förutsägbar och det finns mycket som kan påverka.
 
För några dagar sen kändes det rätt hopplöst. Jag vet att fyra försök egentligen inte är nånting, men tankar angående möjligheten att jag kanske inte kan få barn dök upp. De tankarna har jag fortfarande, men jag försöker att inte tänka så. Om det bara är 15 % chans per försök så ÄR det ju faktiskt inte konstigt att det inte tagit sig än. Men bara det gör det. Snart. Min tid måste komma. Jag vet inte hur jag skulle kunna leva resten av livet utan barn. Det skulle vara en pina. Ett lidande. Det är det nu och jag vill inte ha det så mer. Jag vill kunna lyssna på andras barnprat utan att det gör ont i hjärtat. Jag vill kunna delta i barnpratet. Jag vill ha barn. Hur svårt kan det vara???

Negativt

Jag testade för en stund sen och det var negativt. Jag kände på mig det, men det är klart att hoppet fanns! Mensen är nog bara sen den här gången, vilket i och för sig är väldigt ovanligt och nåt jag aldrig märkt förut, men helt klart möjligt. Men som jag skrev igår, ska den nu ändå komma, kom NU då! Jag blir ju lite orolig för att det är nåt annat fel.

Men nu är det dags att gå till jobbet och försöka sysselsätta hjärnan med att tänka på helt andra saker!

Hmmm...

Dag 26 och ingen mens än så länge. Men den kan komma när som helst och de tecken jag brukar ha innan, har jag haft även denna gång. Den brukar komma antingen dag 24, 25 eller 26. Sen jag började föra protokoll har den aldrig kommit senare än dag 26. Jag vet inte... just nu kan det nog vara hur som, även om det lutar över mer på den negativa sidan. Men har inte mensen kommit imorrn kommer jag att testa.
 
Just nu sitter jag och googlar efter andras erfarenheter vilket egentligen inte leder nånstans eftersom allt är individuellt och beror på. Men om den förbannade mensen ändå ska komma så kan den väl komma NU så kan jag ställa om sen!!

Inte mycket hopp nu

Det verkar tyvärr som att det inte har tagit sig den här gången heller...: ( Jag är ganska säker på att mensen är på gång och senast på onsdag kommer den nog att ha dykt upp. Skit också. Jag trodde mig ha en känsla av att det skulle funka den här gången. Men, men, det är väl bara att ta nya tag...

singelmammatobe.blogg.se

Jag är en tjej som efter flera års funderingar bestämt mig för att försöka skaffa barn på egen hand. & det genom heminsemination. Bloggen handlar om min resa dit och genom en eventuell graviditet.

RSS 2.0